Filteren
Fulltime/parttime

Vacatures bibliothecaris

Er zijn geen bibliothecaris vacatures gevonden.

Zoektips:

  • Gebruik algemene zoektermen
  • Probeer andere zoektermen
  • Controleer je spelling

Ontvang de nieuwste bibliothecaris vacatures per mail

Op zoek naar een leuke bibliothecaris vacature

Jij bent gek op boeken en bent dan ook dé persoon naar wie jouw vrienden komen voor aanbevelingen voor nieuw leesmateriaal. Maak van jouw passie je beroep met een baan als bibliothecaris. De vacatures voor deze functie hebben we allemaal voor je verzameld op deze pagina. Dat is wel zo makkelijk. Heb jij al een leuke baan in gedachten? Maak dan gebruik van de filters links en de zoekbalk bovenaan de pagina om direct af te gaan op de vacature voor bibliothecaris die aan al jouw wensen en eisen voldoet. 

Wat ga je in deze functie doen?

Het ligt misschien een beetje voordehand, maar het grootste deel van bibliothecaris vacatures betreffen een baan bij een bibliotheek. Maar hoe jouw takenpakket eruit ziet, kan verschillen per vacature voor bibliothecaris. Over het algemeen help jij bezoekers bij het vinden van boeken en tijdschriften, zorg je ervoor dat alles geordend en up-to date is en help je gasten bij het zoeken van informatie. Je moet in deze functie dus niet alleen geordend zijn, maar ook over een flinke dosis klantenservice skills beschikken. Kun jij dit wel aan? Bekijk dan de vacatures voor bibliothecaris hierboven en solliciteer op jouw favoriet.

Binnenkort een baan voor jou

Zijn de vacatures voor bibliothecaris op dit moment een beetje schaars? Dat is jammer, maar kan gebeuren. Gelukkig verandert ons banenaanbod continu, dus dit kan morgen, volgende week of volgende maand zomaar anders zijn. Wil jij op de hoogte blijven van het nieuwste aanbod? Je kunt natuurlijk gewoon deze pagina opslaan of in de gaten houden, maar je kunt het werk ook aan ons overlaten. Stel simpelweg een e-mail alert in, dan geven wij je een seintje als er nieuwe vacatures voor bibliothecaris online zijn geplaatst. Zo verschijnt die ideale baan vanzelf in je mailbox.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.