Filteren
Fulltime/parttime

Vacatures theatertechnicus

Er zijn geen theatertechnicus vacatures gevonden.

Zoektips:

  • Gebruik algemene zoektermen
  • Probeer andere zoektermen
  • Controleer je spelling

Ontvang de nieuwste theatertechnicus vacatures per mail

Op zoek naar een vacature voor theatertechnicus

Ben jij creatief, houd je van theater en ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan ben je misschien wie wij zoeken voor de vacatures voor theatertechnicus op deze pagina. En die vacatures zijn zo divers als wat. Heb jij specifieke wensen en eisen? Gebruik dan de filters links en de zoekbalk bovenaan de pagina om rechtstreeks af te gaan op dé baan voor jou. Nog in je oriënterende fase? Neem dan de vacatures voor theatertechnicus op je gemak door en ontdek wat voor leuks je allemaal tegenkomt.

Werken in de theatertechniek

Wat je precies gaat doen met een vacature voor theatertechnicus, hangt af van jouw specialisatie. Zo kun je je als theatertechnicus specialiseren in licht-, geluid-, decor-, of pyrotechniek. Bij kleinere producties kan het zijn dat je verantwoordelijk bent voor meerdere (of alle) gebieden. Als theatertechnicus houd je je dus onder andere bezig met het ophangen, stellen en bedienen van de belichting, het verzorgen van de stroom en het bedienen van het geluid. Eén ding is zeker: met een vacature voor theatertechnicus heb je een baan waarin je je nooit verveelt.

Solliciteren op de vacatures voor theatertechnicus

Wil jij aan de slag vlakbij huis? Dat kan. Gebruik de zoekbalk bovenaan de pagina om alleen de vacatures dichtbij jou te bekijken. Zo krijg je bijvoorbeeld alleen de vacatures voor in de theatertechniek in Rotterdam of Amsterdam te zien. Ben je iets leuks tegengekomen? Dan solliciteer je op Uitzendbureau.nl al met één klik op de knop. Je kunt ook meteen solliciteren op meerdere vacatures tegelijk, dan is de kans nog groter dat jij binnenkort al aan de slag gaat. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste vacatures voor theatertechnicus kun je een e-mail alert instellen.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.