Filteren
Fulltime/parttime

Vacatures radiodiagnostisch laborant

Er zijn geen radiodiagnostisch laborant vacatures gevonden.

Zoektips:

  • Gebruik algemene zoektermen
  • Probeer andere zoektermen
  • Controleer je spelling

Ontvang de nieuwste radiodiagnostisch laborant vacatures per mail

Op zoek naar een vacature voor radiodiagnostisch laborant

Ben jij op zoek naar een uitdagende nieuwe baan? Wil je graag techniek met zorg combineren? Misschien is een vacature voor radiodiagnostisch laborant dan precies wat je zoekt. In deze functie doe je door middel van röntgenfoto’s, MRI’s en echo’s diagnostisch onderzoek naar klachten van patiënten. Je gaat eerst in gesprek met de patiënt, waarin je vragen stelt over de klachten en uitleg geeft over de scan die gemaakt gaat worden. Soms zijn patiënten nerveus om bijvoorbeeld een MRI scan te laten maken, dus aan jou de taak om deze op hun gemak te stellen. Kun jij goed met mensen omgaan en precies werken? Bekijk dan de vacatures voor radiodiagnostisch laborant hierboven en solliciteer op jouw favoriet.

Een vacature voor radiodiagnostisch laborant

Om te werken als radiodiagnostisch laborant volg je de opleiding Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken of de opleiding Radiodiagnostisch Laborant, beide op hbo-niveau. Elke vacature voor radiodiagnostisch laborant heeft weer andere vereisten, dus het zou zomaar kunnen dat je met een andere opleiding ook ergens aan de slag kunt. Ben jij benieuwd of je aan de eisen voldoet? Lees jouw favoriete vacatures dan stuk voor stuk door of gebruik de filters om te zoeken naar een baan die bij jou past.

Eenvoudig solliciteren 

Met de filters zoek je gericht naar een vacature voor radiodiagnostisch laborant die aan al jouw wensen en eisen voldoet. Zo filter je op opleidingsniveau, dienstverband en locatie. Heb je iets gevonden? Wacht dan niet langer en solliciteer hier direct op. Op Uitzendbureau is dat zo gepiept. Deze functie is best specifiek, dus het zou kunnen dat er op dit moment niet zoveel vacatures voor radiodiagnostisch laborant openstaan. Stel dan een e-mail alert in om op de hoogte te blijven van de nieuwste vacatures.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.