Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures grafisch ontwerper

1 vacatures

Werken als grafisch ontwerper

Ben jij creatief en droom je van een baan als grafisch ontwerper? Dan passen de grafisch ontwerper vacatures op Uitzendbureau.nl vast bij jou. Een grafisch ontwerper wordt ook wel een grafisch vormgever genoemd. In deze functie zet je informatie om in een visuele vorm, met als doel mensen te informeren of hen op een begrijpelijk manier iets te leren. Denk hierbij aan flyers, visitekaartjes, logo’s en meer. Is dit de functie waar jij naar zoekt? Lees dan snel verder en vind de grafische vacature die bij jou past.

Hoe word je grafisch ontwerper?

Grafisch ontwerper word je niet zo maar. Alleen creativiteit is voor de meeste grafische vacatures niet voldoende. Het is daarnaast belangrijk dat je goed met bepaalde ontwerpprogramma’s overweg kunt en je goed kunt inleven in de klant. Om als grafisch ontwerper aan de slag te gaan kunnen opleidingen op zowel hbo- als wo- niveau worden gevolgd. Beschik jij over een relevant diploma en ben je nog steeds enthousiast? Scrol door de grafisch ontwerp vacaturesen vind in een mum van tijd de baan van je dromen.

Grafische vacatures

Doordat het een vrij specifieke functie is staan er niet altijd veel grafisch ontwerper vacatures open op Uitzendbureau.nl. Geen leuke vacature gevonden? Bekijk dan de ict-gerelateerde vacatures eens, misschien staat jouw droomfunctie hier wel tussen. Of gebruik de filters links en zoek gericht naar vacatures die aan jouw wensen voldoen. Op zoek naar een vacature voor grafisch ontwerper dichtbij huis? Vul dan je postcode in het zoekvenster in en zie alleen de vacatures in jouw omgeving. 

Solliciteer eenvoudig via Uitzendbureau.nl

Sta je te popelen om te beginnen met je nieuwe functie? Solliciteer dan eenvoudig en snel via Uitzendbureau.nl. Schrijf een pakkende motivatiebrief waarmee je de werkgever overtuigt en voeg je cv toe. Binnen enkele minuten is jouw sollicitatie verstuurd naar de werkgever. Nog geen passende grafisch ontwerper vacature gevonden? Wees gerust. Wekelijks komen er nieuwe grafische vacatures binnen op Uitzendbureau.nl.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.