Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures microbiologisch analist

5 vacatures

Werken als microbiologisch analist

Heb jij Hoger Laboratorium Onderwijs gevolgd en zoek je nu een uitdagende baan die daarop aansluit? Wie weet staat er iets leuks voor jou tussen de vacatures voor microbiologisch analist op deze pagina. In deze functie onderzoek je micro-organismen zoals bacteriën, schimmels of virussen. Met jouw onderzoek vergroot je de kennis op dit gebied of ga je gericht op zoek naar een bestrijdingsmiddel, bijvoorbeeld wanneer er een griep of ander virus is uitgebroken. Ben jij klaar voor deze uitdaging? Neem dan bovenstaande vacatures voor microbiologisch analist door en ontdek waar jij aan de slag kunt.

Vacatures voor microbiologisch analist

Als microbioloog, analist of laborant werk je in een laboratorium. Het is hierbij uiteraard van groot belang dat je zorgvuldig werkt en goed met verschillende instrumenten overweg kunt. Op Uitzendbureau.nl vind je regelmatig vacatures voor microbiologisch analist bij diverse laboratoria, al is het aanbod niet altijd even groot. Staan er momenteel geen (interessante) vacatures open, maar wil je binnenkort wel lekker aan de slag? Bekijk dan ook onze overige vacatures bij een laboratorium eens. Wie weet staat daar wél een leuke job voor je tussen.

Solliciteer snel en eenvoudig

Heb jij een interessante vacature voor microbiologisch analist op het oog? Zorg ervoor dat die baan van jou wordt door direct te solliciteren. Dat kan op Uitzendbureau.nl al door enkel je persoonsgegevens in te vullen, maar je kunt ook solliciteren met je cv en een motivatiebrief. Het is slim om hier voldoende tijd in te steken, want met deze documenten kun je de werkgever laten zien waarom juist jij zo geschikt bent voor deze baan. Zoek je liever nog even verder naar een functie die écht bij je past? Dan is het slim om een e-mail alert in te stellen. Zo ben je namelijk altijd als eerste op de hoogte zodra er nieuwe vacatures voor microbiologisch analist online staan.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.