Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures geluidstechnicus

Zoek werk als geluidstechnicus via een uitzendbureau. Vind jouw nieuwe baan tussen onderstaande 1 vacatures.

1 vacatures Pagina 1 van 1

De perfecte vacature voor geluidstechnicus

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de technische sector? Ben je creatief en heb je een passie voor geluid en muziek? Dan is een vacature voor geluidstechnicus misschien precies wat je zoekt. Deze functie is hartstikke divers. Zo kun je bijvoorbeeld de geluidsapparatuur bedienen tijdens een evenement of muziek, of juist stemmen of sound effects mixen voor video's, tv of film. Weet jij al precies waar je naar op zoek bent? Gebruik dan de zoekbalk bovenaan de pagina om specifiek te zoeken, bijvoorbeeld voor een vacature voor geluidstechnicus in het theater. Of neem de vacatures stuk voor stuk door en ontdek wat er voor je tussenzit. 

Een vacature voor geluidstechnicus voor iedereen

Elke vacature voor geluidstechnicus heeft weer andere specifieke functie-eisen. De mbo-opleiding Geluidstechnicus vormt echter een goede basis voor deze baan. Op Uitzendbureau.nl vind je banen voor de ervaren geluidstechnicus, maar ook voor een startersfunctie kun je bij ons terecht. En wil je fulltime aan het werk of toch liever parttime? Vink links het dienstverband aan waarin je aan de slag wilt en het opleidingsniveau dat je hebt voltooid, dan pikken wij alleen de meest relevante vacatures voor geluidstechnicus er voor je uit.

Binnen no-time solliciteren

Ben jij een vacature voor geluidstechnicus tegengekomen die je aanspreekt? Solliciteer hier dan direct op, zodat je des te sneller achter dat soundboard aan de slag kunt. Op Uitzendbureau.nl is solliciteren zo gepiept. Voeg een recent cv toe aan je profiel en schrijf een pakkende motivatiebrief, waarin je duidelijk maakt waarom jij dé kandidaat bent voor deze functie. Wij brengen je direct in contact met de werkgever of het desbetreffende uitzendbureau. Zit er op dit moment niet zoveel voor je tussen? Stel een e-mail alert in, dan verschijnt die ideale vacature voor geluidstechnicus vanzelf in je inbox.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.