Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures bandenmonteur

6 vacatures

Ontdek de vacatures voor bandenmonteur

Hierboven staan allerlei vacatures voor bandenmonteur weergegeven. Heb jij een goed technisch inzicht en affiniteit met auto’s? Dan zijn deze vacatures jou op het lijf geschreven. In deze functie ben jij de expert in het (de)monteren van banden van personenauto’s, bestelwagens en vrachtauto’s. Staat er iemand langs de kant omdat er plotseling een band vervangen moet worden? Jij bent al onderweg. Komt er iemand de werkplaats binnen voor een wissel van zomer- naar winterbanden? De bandenwissel is gebeurd nog voordat de klant het doorheeft. Al enthousiast geworden? De vacatures voor bandenmonteur vertellen je meer.

Aan de slag als bandenmonteur

Zoals de vacatures voor bandenmonteur laten zien is het niet altijd een vereiste om een diploma op zak te hebben. Wel is het van belang dat je een goede motivatie hebt, het in je hebt om hard te werken en graag wilt leren. En enige technische kennis is uiteraard ook handig. Wil je graag aan de slag als bandenmonteur bij jou in de buurt? Scrol dan naar beneden en bekijk bijvoorbeeld de vacatures voor bandenmonteur in Amsterdam, Den Haag of Rotterdam. Staat jouw woonplaats niet in het rijtje? Vul deze in in de zoekbalk bovenaan en zie direct wat jouw mogelijkheden zijn.

Razendsnel solliciteren op jouw favoriet

Heb je een leuke vacature voor bandenmonteur op het oog en kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Dan is er geen tijd te verliezen: schrijf een enthousiaste motivatiebrief, werk je cv bij en klik op de solliciteerknop. Wij sturen je door naar het uitzendbureau dat deze vacature voor bandenmonteur in beheer heeft en hier kun je je sollicitatie versturen. Je ziet het, zo snel kan het gaan. Bijna net zo snel als die bandenwissel van jou. Al is de pitstraat misschien toch nog nét iets sneller.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.