Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures weekendhulp

5 vacatures

Weekendhulp gezocht

Wil jij lekker bijverdienen, maar ben je doordeweeks druk met je studie, werk of andere verantwoordelijkheden? Dan is een fulltime baan natuurlijk niks voor jou, maar misschien heb je zelfs geen tijd voor parttime werk. In dat geval is een vacature voor weekendhulp misschien wat je zoekt. Als weekendhulp werk jij alleen in het weekend. Dat spreekt natuurlijk voor zich. Maar waar je precies werkt en wat je precies doet, dat is aan jou. Heb jij een leuk baantje in gedachten? Maak dan gebruik van de zoekfuncties om direct af te gaan op de vacature voor weekendhulp die het beste bij jou past.

Allerlei verschillende vacatures voor weekendhulp

Werkgevers zoeken regelmatig weekendhulp in allerlei verschillende sectoren. Zo kunnen ze in de detailhandel altijd vakkenvullers of kassamedewerkers gebruiken voor de weekend drukte, maar zijn ze in de logistiek en de horeca ook regelmatig op zoek naar sterke krachten voor in het weekend. Vink links aan welk dienstverband jou het meeste aanspreekt, dan komt die ideale vacature voor weekendhulp vanzelf tevoorschijn. Zo krijg je elke maand een lekker salaris op je rekening gestort, doe je waardevolle werkervaring op én heb je leuke collega’s om je weekend mee door te brengen.

Eenvoudig solliciteren

Bingo: jij hebt een toffe vacature voor weekendhulp gevonden en gaat het liefst zo snel mogelijk aan het werk. Maar eerst nog even solliciteren. Via Uitzendbureau.nl kun je direct solliciteren op de website van het uitzendbureau dat de vacature in beheer heeft. Ben jij de ideale baan nog niet tegengekomen? Geen zorgen, ons banenaanbod wordt continu aangevuld. Stel een e-mail alert in, dan verschijnt die ideale vacature voor weekendhulp vanzelf in je mailbox. Voor je het weet, ga je al aan het werk.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.