Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures interieurarchitect

2 vacatures

Aan de slag als interieurarchitect

Heb je de binnenhuisarchitect opleiding op hbo-niveau gevolgd en ben je nu klaar voor het echte werk? Of heb je al jarenlange ervaring op zak en zoek je nu de volgende uitdaging? Wat je ook zoekt, je vindt het tussen de vacatures voor interieurarchitect van Uitzendbureau.nl op deze pagina. In deze functie houd jij je bezig met het ontwerp van het interieur van een woning of ander gebouw, het opstellen van offertes en het regelen van de uitvoer. Jij weet dat dit makkelijk gezegd is dan gedaan, maar dat is voor jou geen probleem. Dat maakt jou perfect voor die vacatures voor interieurarchitect.

Diverse vacatures voor interieurarchitect

Binnen het beroep van interieurarchitect, ook wel bekend als binnenhuisarchitect, zijn er allerlei mogelijkheden. Deze carrière begin je met een binnenhuisarchitect opleiding die je op hbo-niveau volgt. Net afgestudeerd? Ga dan aan de slag als junior architect om onder begeleiding praktijkervaring op te doen. Als je al werkervaring op hebt gedaan, heb je die vacature voor interieurarchitect helemaal voor het kiezen. Neem de lijst op je gemak door of filter door het aanbod heen met de zoekfuncties bovenaan en hier links. Bekijk bijvoorbeeld alleen de vacatures voor interieurarchitect in Utrecht of Groningen, parttime of fulltime. Zo heb je je droombaan in een mum van tijd gevonden.

Eenvoudig solliciteren via Uitzendbureau.nl

Op Uitzendbureau.nl doen we ons best om ons aanbod zo breed en actueel mogelijk te houden. Toch kan het zo zijn dat ons aanbod aan vacatures voor interieurarchitect schaars is. Houd deze pagina dan goed in de gaten. Of, nog makkelijker, schrijf je in voor het e-mail alert. Dan ontvang je direct de nieuwste vacatures voor interieurarchitect in je inbox. Zodra je een interessante vacature bent tegengekomen, solliciteer je natuurlijk meteen via Uitzendbureau.nl. En voor je het weet, ga je aan de slag als interieurarchitect.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.