Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures leerling kok

3 vacatures

De vacatures voor leerling kok

Sta jij graag in de keuken en heb je een passie voor koken? Dan zijn bovenstaande vacatures voor leerling kok jou op het lijf geschreven. Met deze vacatures heb je namelijk de mogelijkheid om je passie om te zetten naar een betaalde baan. En wie wil er nou niet geld verdienen met wat je het allerliefste doet? Als leerling kok ga je aan de slag met voorbereidende en ondersteunende taken, zoals het maken van sauzen, het snijden van groenten en het klaarzetten van benodigdheden. Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan? Bekijk dan snel de vacatures voor leerling kok en ontdek wat er voor jou tussen staat.

Aan de slag als leerling kok

Voor een baan als leerling kok dien je eigenlijk altijd een opleiding te volgen, bijvoorbeeld de mbo-opleiding Zelfstandig Werkend Kok. Vaak gaat het bij de vacatures voor leerling kok dan ook om een tijdelijk dienstverband, omdat het een stageplek of leerplaats betreft. Je staat onder leiding van de souschef of zelfstandig werkend kok en leert zo veel mogelijk van de werkzaamheden in de keuken. Wil jij ook graag je steentje bijdragen in de keuken, maar volg je geen opleiding? Kijk dan eens bij de overige horeca vacatures voor kok. Soms komen er ook functies als hulpkok of keukenhulp voorbij, en misschien is dat precies wat jij zoekt.

Solliciteren via Uitzendbureau.nl

Zie je geen vacature voor leerling kok waar je enthousiast van wordt? Dat kan gebeuren, misschien zijn er net veel stageplaatsen gevuld of moeten deze nog online komen. Meld je in ieder geval aan voor het e-mail alert, want zo ontvang jij als een van de eersten een mailtje zodra er nieuwe vacatures voor leerling kok aan het aanbod worden toegevoegd. Verschijnt er een mooi uitdaging in je inbox? Solliciteer dan zo snel mogelijk via de solliciteerknop, want zo weet je zeker dat je er op tijd bij bent.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.