Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures interieuradviseur

1 vacatures

Op zoek naar een interieuradviseur vacature

Ben jij creatief en gek op alles wat met interieur te maken heeft? Werk je graag met mensen en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Bekijk dan eens de interieuradviseur vacatures op deze pagina. In deze functie adviseer je klanten over de inrichting van hun huis of kantoor. Je bespreekt met de klant diens wensen en creëert op basis hiervan een moodboard of ontwerp. In sommige gevallen koop je zelfs de materialen en spullen, en richt je de ruimtes in. Klinkt dit als dé uitdaging voor jou? Dan is de kans groot dat er hierboven een mooie interieuradviseur vacature voor je open staat.

Met opleiding word je interieurstylist?

Om interieurstylist te worden, wordt er dikwijls om een afgeronde opleiding in de interieurbranche gevraagd. Deze zijn er op verschillende niveaus en in verschillende duren. Elke vacature voor interieuradviseur stelt andere functie-eisen, dus neem jouw favorieten goed door om te zien of jij hieraan voldoet. Of geef links jouw opleidingsniveau aan en bekijk alleen de vacatures voor interieurstylist die jou voldoende uitdaging bieden. Bovenaan de pagina filter je op locatie. Zoek jij bijvoorbeeld een vacature voor interieurstylist in Amsterdam, Haarlem of Den Haag? Gebruik dan de filters en ga af op een leuke baan bij jou in de buurt.

Snel aan de slag? Solliciteer direct

Met de filters vind je eenvoudig en snel een vacature voor interieurstylist die aan al jouw wensen en eisen voldoet. Zodra je iets leuks hebt gevonden, is solliciteren net zo simpel. Upload een recent cv, schrijf een pakkende motivatiebrief en druk op de solliciteer-knop. Wij brengen je direct in contact met de werkgever of het uitzendbureau van wie de vacature is. Ben je de vacature voor interieurstylist van je dromen nog niet tegengekomen? Stel dan een e-mail alert in om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste vacatures.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.