Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures inkomensconsulent

2 vacatures

Een leuke vacature voor inkomensconsulent is zo gevonden

Ben jij goed met geld én mensen? En wil je hier nu je salaris mee verdienen? Dan is een vacature voor inkomensconsulent echt iets voor jou. In deze functie beslis jij of iemand in aanmerking komt voor een uitkering en/of andere (financiële) voorzieningen. Je bekijkt de inkomens van de persoon in kwestie en indien nodig bepaal jij hoeveel de uitkering zal zijn en hoe lang deze uitbetaald zal worden. Ook let je actief op potentiële fraude en trek je aan de bel zodra je vals spel vermoedt. Klinkt dit als iets voor jou? Dan staat er vast een mooie vacature voor inkomensconsulent voor jou op deze pagina.

Allerlei vacatures voor inkomensconsulent

Met een vacature voor inkomensconsulent werk je meestal voor een gemeente. Om in deze functie aan de slag te gaan, dien je minstens een hbo-diploma behaald te hebben, bijvoorbeeld met de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening. Ook kennis van de wet- en regelgeving omtrent uitkering en de bijstand is belangrijk voor een baan als inkomensconsulent. Elke vacature voor inkomensconsulent is anders, dus neem jouw favorieten goed door om te zien of jij aan de vereisten voldoet. Of vink links jouw opleidingsniveau aan, dan bekijk je alleen de banen die bij jou passen.

Solliciteren doe je zo

Naast opleidingsniveau kun je ook filteren op dienstverband en locatie. Zoek jij bijvoorbeeld een vacature voor inkomensconsulent in Rotterdam of Amsterdam? Geef dit dan aan in de zoekbalk bovenaan de pagina, dan komen alleen de vacatures in die stad omhoog. Een leuke vacature voor inkomensconsulent gevonden? Dan solliciteer je al met één klik op de knop. Upload een recent cv, schrijf een pakkende motivatiebrief en wij brengen je direct in contact met de desbetreffende werkgever of het uitzendbureau. Voor je het weet, ga je al aan de slag.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.