Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures opzichter

5 vacatures

Op zoek naar een baan als opzichter

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Die vind je op Uitzendbureau.nl genoeg, onder andere op deze pagina met vacatures voor opzichter. In deze functie ben je aanwezig bij een bouwproject om de opdrachtgever te vertegenwoordigen. Je checkt of het project verloopt zoals gewenst, inspecteert de kwaliteit en veiligheid van het werk en onderhoudt contact met de aannemer en projectleider. Is dit de uitdaging die je zoekt? Neem dan bovenstaande opzichter vacatures door en vind de baan die bij je past via Uitzendbureau.nl. 

Diverse vacatures voor opzichter

Met de vacatures op Uitzendbureau.nl kun je allerlei kanten op. Zo vind je op deze pagina vacatures voor opzichter bij woningcorporaties, gemeenten, bouwbedrijven en meer. Wil je snel de baan vinden die bij je past? Gebruik dan het filtermenu links op de pagina. Geef bijvoorbeeld aan in welk dienstverband je wilt werken of wat je opleidingsniveau is, dan worden de vacatures voor opzichter verfijnd op basis van jouw voorkeuren. Andere wensen en eisen kun je eenvoudig kwijt in de zoekbalk bovenaan de pagina. Voer bijvoorbeeld jouw favoriete type werkgever in of omschrijf jouw droombaan in enkele zoektermen, dan zie je direct wat de mogelijkheden zijn. 

Solliciteer direct via Uitzendbureau.nl

Wil jij het liefst zo snel mogelijk aan de slag in deze functie? Solliciteer dan direct zodra je een leuke vacature voor opzichter op het oog hebt. Via Uitzendbureau.nl is dat heel eenvoudig. Klik op ‘solliciteer’, dan sturen wij je door naar de pagina van het uitzendbureau dat de desbetreffende vacature in beheer heeft. Upload hier de gevraagde documenten en je bent klaar om je sollicitatie te versturen. Heb je nog niks leuks gevonden? Het zou zomaar kunnen dat er binnenkort wél een interessante opzichter vacature openstaat, want ons aanbod verandert continu. Stel een e-mail alert in, dan blijf je automatisch op de hoogte van ons nieuwste aanbod.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.