Filteren
Fulltime/parttime

Vacatures havenmeester

Er zijn geen havenmeester vacatures gevonden.

Zoektips:

  • Gebruik algemene zoektermen
  • Probeer andere zoektermen
  • Controleer je spelling

Ontvang de nieuwste havenmeester vacatures per mail

Werken als havenmeester

Op zoek naar een baan in de scheepvaart? Op Uitzendbureau.nl vind je daarvoor diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld op deze pagina met vacatures voor havenmeester. In deze functie heb je een breed takenpakket dat varieert van het controleren van de diepgang van de haven en toezicht houden tot het handhaven van reglementen en het fungeren als gastheer of -dame op het complex. Is dit dé baan voor jou? Bekijk dan snel welke vacatures voor havenmeester er op dit moment openstaan en reageer eenvoudig op je favoriet via Uitzendbureau.nl. 

Havenmeester worden

Als havenmeester kun je op verschillende niveaus fungeren, waardoor je in de vacatures voor havenmeester uiteenlopende functie-eisen tegenkomt. Voor een baan op middelbaar niveau is een vaktechnische mbo-opleiding in de Havenrichting bijvoorbeeld voldoende, omdat je in deze functie vooral praktische werkzaamheden uitvoert. Meer beleidstechnische functies vereisen een opleiding op hbo- of wo-niveau. Denk hierbij aan een maritieme, technische of bedrijfskundige studie. Ook wordt er in vacatures voor havenmeester vaak om enkele andere certificaten of diploma’s gevraagd, zoals een EHBO-diploma of hijsbewijs. Geef met de filters aan wat jouw opleidingsniveau is, dan worden alleen de vacatures getoond die aansluiten bij jouw studie. 

Solliciteren op vacatures voor havenmeester

Havenmeester is een specifiek beroep, waardoor er niet altijd (veel) vacatures voor havenmeester openstaan op onze website. Mocht er op dit moment niks interessants voor je tussenstaan, kun je een e-mail alert instellen. Je krijgt dan een e-mail zodra er een nieuwe vacature voor deze functie is geplaatst. Nu al een leuke vacature voor havenmeester gevonden? Zorg ervoor dat die baan van jou wordt door vandaag nog te solliciteren. Via Uitzendbureau.nl is dat zo gedaan. Upload je cv, schrijf een pakkende motivatiebrief en verstuur je reactie met één klik op de knop. Waar wacht je nog op? 

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.