Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures touringcarchauffeur

1 vacatures

Werken als touringcarchauffeur

Zit jij graag op de weg en ben je op zoek naar een baan waarbij je veel contact hebt met mensen? Dan zijn de vacatures voor touringcarchauffeur misschien iets voor jou. In deze functie vervoer je passagiers met een bus van A naar B. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om dagtochten en korte reizen in binnen- of buitenland, zoals schoolreisjes, personeelsuitjes en stedentrips. Jij zorgt ervoor dat de passagiers op een veilige manier aankomen en voorziet ze onderweg en op de bestemming van nuttige en leuke informatie. Is dit de baan die je zoekt? Bekijk dan de openstaande vacatures voor touringcarchauffeur op deze pagina en solliciteer eenvoudig op je favoriet via Uitzendbureau.nl. 

Touringcarchauffeur worden

De vacatures voor touringcarchauffeur vragen uiteraard om een rijbewijs B en D. Daarnaast is het belangrijk dat je een EHBO-diploma hebt, klein onderhoud aan de bus kunt uitvoeren en op de hoogte bent van de verkeersregels in het buitenland. Je leert dit alles bij de mbo-opleiding CCV-B, waarbij je verschillende certificaten behaalt. Heb jij interesse in deze baan, maar voldoe je niet (volledig) aan de functie-eisen? Sommige bedrijven bieden je de kans om de benodigde certificaten op kosten van de werkgever te behalen. Bekijk de vacatures voor touringcarchauffeur hierboven om te ontdekken wat er mogelijk is. 

Solliciteren op vacatures voor touringcarchauffeur

Leuke vacature voor touringcarchauffeur gevonden? Zorg ervoor dat die baan van jou wordt door vandaag nog te solliciteren. Via Uitzendbureau.nl is dat heel eenvoudig. Upload je cv, schrijf een motivatiebrief en verstuur je reactie met één klik op de knop. Daarna is het wachten op een reactie van het uitzendbureau. Wil je in de tussentijd niet stilzitten? Door een e-mail alert in te stellen blijf je automatisch op de hoogte van de nieuwste vacatures voor touringcarchauffeur. Of bekijk de overige vacatures in de logistiek en het toerisme eens. Wie weet welke leuke uitdaging je daar tegenkomt.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.