Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures supermarktmanager

1 vacatures

Werken als supermarktmanager

Heb jij al de nodige werkervaring in de detailhandel opgedaan en ben je toe aan een volgende stap? Misschien biedt een leidinggevende functie de uitdaging die jij nodig hebt. Op Uitzendbureau.nl vind je daarvoor diverse mogelijkheden, onder andere op deze pagina met vacatures voor supermarktmanager. In deze functie ben jij de eindverantwoordelijke binnen een bepaalde supermarkt. Aan jou de taak om personeel aan te nemen en te begeleiden, de voorraad in te kopen, de supermarkt strategisch in te delen en elke maand de ten doel gestelde omzet te draaien. Ook ben je regelmatig op de werkvloer te vinden om in de winkel te helpen en in contact te komen met klanten. Ga jij deze uitdaging aan? Neem dan bovenstaande vacatures voor supermarktmanager door en vind de baan die bij je past op Uitzendbureau.nl.

Vacatures voor supermarktmanager

Elke supermarkt heeft een manager nodig, dus het is niet gek dat er heel wat vacatures voor supermarktmanager openstaan op Uitzendbureau.nl. Wie weet kun je wel aan de slag bij jou in de buurt. Daar kom je snel achter als je jouw woonplaats aangeeft in de zoekbalk bovenaan de pagina. Zo krijg je namelijk enkel de vacatures in jouw regio te zien. Je kunt de zoekresultaten vervolgens nog verder verfijnen, bijvoorbeeld op basis van dienstverband en opleidingsniveau. Houd er echter rekening mee dat er op deze vlakken niet heel veel keuze is. Een verantwoordelijke baan als supermarktmanager dient namelijk in de meeste gevallen fulltime ingevuld te worden. Ook wordt er vaak minimaal hbo werk- en denkniveau verwacht. 

Solliciteer direct via Uitzendbureau.nl

Zie jij deze baan helemaal zitten en wil je graag binnenkort al starten? Reageer dan direct zodra je een interessante supermarktmanager vacature hebt gevonden. Kwestie van cv uploaden, motivatiebrief schrijven en verzenden maar. Twijfel je nog over deze functie, bijvoorbeeld door gebrek aan ervaring? Laat de vacatures voor supermarktmanager dan voor wat ze zijn en bekijk de vacatures voor soortgelijke functies, zoals filiaalmanager

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.