Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures area manager

2 vacatures

Ontdek de area manager vacatures

Ben jij toe aan een nieuwe baan in de detailhandel? Misschien bieden de area manager vacatures op deze pagina de uitdaging die je zoekt, dus blijf nog even hangen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor meerdere winkels van het concern waarvoor je werkt. Je houdt je onder meer bezig met het trainen van het personeel en houdt de verkoop, omzet en klanttevredenheid in de gaten. Ook ben je het aanspreekpunt van de shopmanagers in jouw regio en overleg je regelmatig met het management van de organisatie. Iets voor jou? Scrol dan omhoog en ontdek wat de area manager vacatures jou te bieden hebben.

Werken als area manager

Op Uitzendbureau.nl vind je area manager vacatures bij uiteenlopende bedrijven door het hele land. Omdat je tijdens het werk veel te maken hebt met het product dat de desbetreffende winkel verkoopt, is het belangrijk dat je hier affiniteit mee hebt. Heb jij hierdoor een voorkeur voor een bepaalde werkgever? Voer deze in in de zoekbalk bovenaan de pagina en zie in één oogopslag of dit bedrijf momenteel area manager vacatures heeft openstaan. Geef ook meteen andere voorkeuren door, bijvoorbeeld op het gebied van dienstverband of locatie, dan worden alleen de voor jou relevante vacatures getoond.

Vind jouw baan op Uitzendbureau.nl

Ben jij enthousiast over een van de area manager vacatures? Laat deze kans niet aan je voorbijgaan, maar solliciteer. Werk je cv bij en schrijf een pakkende motivatiebrief, dan ben je klaar om op de solliciteerknop de klikken. Je wordt nu doorgestuurd naar de website van het uitzendbureau dat de vacature in beheer heeft. Het is uiteraard slim om ook op andere leuke area manager vacatures te reageren, want zo vergroot je de kans dat je op korte termijn al aan de slag kunt.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.