Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures winkelpersoneel

4 vacatures

Winkelpersoneel gezocht

Ben jij een verkooptalent en zoek je een leuke (bij)baan in de detailhandel? Dat komt goed uit, want op Uitzendbureau.nl staan altijd een heleboel leuke winkelpersoneel vacatures open door het hele land. In deze functie help en adviseer je klanten in een winkel. Je heet ze welkom, beantwoordt vragen over de producten of diensten die je verkoopt en rekent aankopen af. Je kunt al vanaf een paar uurtjes per week bij een winkel werken, wat deze baan ook heel geschikt maakt als bijbaan. Benieuwd wat de winkelpersoneel vacatures voor jou in petto hebben? Scrol dan omhoog en ontdek het op Uitzendbureau.nl.

Winkelpersoneel vacatures

Met de winkelpersoneel vacatures op deze pagina kun je aan de slag bij allerlei soorten winkels door het hele land. Ga bijvoorbeeld werken bij een leuke kledingwinkel, een groot warenhuis of de bakker op de hoek. Wil je snel ontdekken welke banen er bij jou in de buurt beschikbaar zijn? Klik onderaan deze pagina jouw stad aan, dan worden alleen de winkelpersoneel vacatures in bijvoorbeeld Amsterdam of Groningen getoond. Of voer jouw woonplaats in in de zoekbalk bovenaan de pagina en ontdek eenvoudig het aanbod bij jou in de buurt.

Solliciteer via Uitzendbureau.nl

Lijkt het jou ideaal om via een uitzendbureau aan de slag te gaan met leuk winkelwerk? Door te werken op uitzendbasis ben je wat werktijden betreft net wat flexibeler, waardoor jouw (bij)baan altijd te combineren is met eventuele andere verplichtingen. Twijfel dus niet zodra je een leuke winkelpersoneel vacature op het oog hebt, maar solliciteer. Nog niet gevonden wat je zoekt? Geen paniek, want we hebben op Uitzendbureau.nl nog veel meer leuk winkelwerk beschikbaar. Wat dacht je van een baan als winkelmedewerker of verkoopmedewerker? Neem onze detailhandel vacatures eens door, daar staat vast iets voor je tussen.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.