Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures greenkeeper

4 vacatures

Op zoek naar greenkeeper vacatures

Werk jij graag in de buitenlucht? Hoewel het meeste werk tegenwoordig binnen vier muren wordt gedaan, zijn er zeker nog mogelijkheden om lekker buiten aan de slag te gaan. De vacatures voor greenkeeper zijn daar een goed voorbeeld van. Affiniteit met golf is bij deze functie mooi meegenomen, want jij bent verantwoordelijk voor het groen op een golfbaan. Je legt bijvoorbeeld de beplantingen en verhardingen aan, houdt de paden, bunkers en waterpartijen netjes en ruimt ’s winters waar nodig sneeuw. Is dit iets voor jou? Met de greenkeeper vacatures op Uitzendbureau.nl kun je zo aan de slag bij een golfbaan bij jou in de buurt. 

Greenkeeper gezocht

Golfclubs door heel Nederland zijn regelmatig op zoek naar nieuwe greenkeepers. Het is voor werkgevers vooral belangrijk dat jij aandacht hebt voor de natuurlijke omgeving én golfspelers. Want hoewel je een groot deel van de werktijd met het groen bezig bent, fungeer je ook als gastheer of -vrouw. Je moet daarom klantgericht kunnen werken. Benieuwd of er ook een golfbaan bij jou in de buurt vacatures voor greenkeeper open heeft staan? Voer jouw woonplaats in in de zoekbalk bovenaan de pagina, dan krijg je enkel de mogelijkheden in jouw regio te zien. Scheelt weer wat geklik en gescrol. 

Solliciteer direct via Uitzendbureau.nl

Heb jij een passende vacature voor greenkeeper gevonden? Zorg ervoor dat die baan van jou wordt door direct te solliciteren. Kwestie van cv uploaden, motivatiebrief schrijven en versturen maar. Jouw sollicitatie komt rechtstreeks bij de werkgever terecht, dus jij hoeft enkel nog te wachten op een reactie. Zijn de vacatures voor greenkeeper niet precies wat jij zoekt? Je vindt op Uitzendbureau.nl ook een heleboel vacatures voor soortgelijke functies, zoals medewerker groenvoorziening en boomverzorger. Wie weet kom je daar wél een vacature tegen die je aanspreekt.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.