Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures matroos

6 vacatures

Aan de slag op het schip met de matroos vacatures

Voel jij je op zee als een vis in het water? Neem dan de matroos vacatures van Uitzendbureau.nl door, want de kans is groot dat je hier de uitdaging vindt waar je al die tijd naar op zoek was. Tenminste, als je handig bent, van aanpakken weet en geen water jou te diep is. Lijk jij als twee druppels water op deze omschrijving? Scrol dan omhoog en ontdek wat de matroos vacatures op deze pagina allemaal voor jou in petto hebben, bijvoorbeeld door het aanbod op je gemak door te nemen of door juist gericht af te gaan op jouw droombaan. Iets gevonden? Solliciteer direct via Uitzendbureau.nl, voordat je de boot mist. 

Binnen no-time de ideale matroos vacature eruit gevist

Dat er zoveel matroos vacatures open staan, staat als een paal boven water. Bij Uitzendbureau.nl werken we namelijk samen met uitzendbureaus en werkgevers door heel Nederland, zodat we ons aanbod zo divers en actueel mogelijk kunnen houden.  Zit je te trappelen om aan het werk te gaan? Maak dan gebruik van de zoekfuncties op deze pagina. Filter bijvoorbeeld op locatie en maximale afstand, dienstverband en/of gevraagd opleidingsniveau, dan drijven alleen de matroos vacatures omhoog die voor jou interessant zijn.

Verstuur je sollicitatie via Uitzendbureau.nl

Heb je beet? En voel je aan je water dat dit dé matroos vacature voor jou is? Sleep die baan dan binnen door direct te solliciteren. Via Uitzendbureau.nl heb je dat in een mum van tijd gedaan. Probeer het zelf maar en je zult zien dat het slechts een kwestie is van profiel aanmaken, cv uploaden en motivatiebrief toevoegen. Zodra jij op ‘versturen’ klikt, komt jouw sollicitatie direct bij de werkgever terecht. Ben je benieuwd wat er verder nog op Uitzendbureau.nl te vinden is? Bekijk dan de vacatures in vergelijkbare functies, zoals in de binnenvaart, als stuurman of als schipper. Of schrijf je in voor het e-mail alert, dan ontvang je de nieuwste matroos vacatures direct in je inbox.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.