Filteren
Fulltime/parttime

Vacatures eventmanager

Er zijn geen eventmanager vacatures gevonden.

Zoektips:

  • Gebruik algemene zoektermen
  • Probeer andere zoektermen
  • Controleer je spelling

Ontvang de nieuwste eventmanager vacatures per mail

Op zoek naar een event manager vacature

Wil jij als event manager je salaris verdienen? Leuke evenementen en festivals plannen, een beetje feesten en ondertussen stroomt het geld binnen. Wedden dat we op deze pagina een toffe event manager vacature voor je open hebben staan? In deze functie houd je je bezig met het organiseren en uitvoeren van verschillende evenementen. Je zorgt ervoor dat alles op de dag zelf soepel verloopt en dat het evenement een groot succes wordt. Wat je taken precies zijn hangt af van het type event dat je organiseert. Zo kun je met een vacature voor event manager een festival organiseren, maar ook bijvoorbeeld een bruiloft of groots feest. 

Een event manager vacature voor iedereen

Met een diploma van de Hogere Hotelschool of een hbo-opleiding in Eventmanagement heb je een goede achtergrond voor de event manager vacatures. Ook moet je natuurlijk goed kunnen organiseren, stressbestendig zijn en onder hoge tijdsdruk kunnen werken. Iedere event manager vacature heeft andere functie-eisen, dus lees jouw favorieten door om te zien of jij aan de eisen voldoet. Of geef links jouw opleidingsniveau aan, dan krijg je alleen de meest relevante vacatures te zien. 

Eenvoudig solliciteren op de event manager vacatures

Ben jij klaar voor een carrière in event management? Gebruik de filters om af te gaan op een event manager vacature die aan al jouw eisen en wensen voldoet. Zo kun je niet alleen filteren op opleidingsniveau, maar ook op dienstverband en locatie. Zoek je bijvoorbeeld een event manager vacature in Utrecht, Amsterdam of Rotterdam? Wij helpen je het vinden. Zodra je iets gevonden hebt, solliciteer je eenvoudig met je Uitzendbureau profiel. Upload een recent cv en klik op de ‘solliciteer’ knop, dan sturen wij je door naar het juiste uitzendbureau. Voor je het weet, kun je al aan de slag.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.