Filteren
Fulltime/parttime

Vacatures beauty advisor

Er zijn geen beauty advisor vacatures gevonden.

Zoektips:

  • Gebruik algemene zoektermen
  • Probeer andere zoektermen
  • Controleer je spelling

Ontvang de nieuwste beauty advisor vacatures per mail

De perfecte vacature voor beauty advisor

Kun jij in een oogopzicht de juiste foundation tint voor een klant bepalen, ben jij een pro in het aanbrengen van make-up en ben je ook nog eens een sales talent? Dan ben jij wie we zoeken voor de vacatures voor beauty advisor op deze pagina. Veel van deze vacatures zijn uitgezet door uitzendbureaus. Met een baan als beauty advisor via zo’n uitzendbureau word je flexibel ingezet bij verschillende merken en in verschillende merken. Zo leer je regelmatig nieuwe mensen én producten kennen. Liever een vaste werkplek? Ook daar vind je genoeg opties voor tussen de vacatures voor beauty advisor.

Aan de slag als beauty advisor

Met de vacatures voor beauty advisor werk je doorgaans in een winkel waar ze cosmetica producten verkopen. Dit kan een groot warenhuis zijn met veel verschillende merken, een parfumerie of een winkel van het merk zelf. Aan jouw de taak om mensen te overtuigen dat jouw producten je van het zijn op het gebied van beauty. Je adviseert klanten en raadt ze aan welke producten ze het beste kunnen gebruiken, maar brengt deze producten ook aan en leert de klanten hoe ze deze zelf aanbrengen. Je zorgt er uiteindelijk altijd voor dat klanten tevreden de deur uitgaan en dat de targets behaald worden. Klinkt dit als iets voor jou? Dan staat er hierboven vast een leuke vacature voor beauty advisor op je te wachten.

Blijf op de hoogte

Zijn de vacatures voor beauty advisor op dit moment een beetje schaars? Dat is jammer, maar nog geen reden tot paniek. Wedden dat die ideale baan er binnenkort wel tussen staat? Stel simpelweg een e-mail alert in, dan geven wij je een seintje als er nieuwe vacatures voor beauty advisor op de pagina geplaatst zijn. Die leuke baan heb je binnen no-time gevonden.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.