Blog Uitzendbureau.nl

What's new? November 2017

Elke dag werken we hard om Uitzendbureau.nl te verbeteren. In deze nieuwsbrief vertellen we je graag meer over de nieuwste mogelijkheden op ons platform. Lees snel verder! Gemakkelijker je topvacatures beheren Met deze nieuwe functie kun je direct na het aanzetten van een topvacature ook een einddatum kiezen. Dus geen zorgen meer dat je topvacatures... Lees verder »

Nancy Muller
6 november 2017

Hoe schrijf je een goed vindbare én aantrekkelijke vacaturetekst?

Het doel van het plaatsen van een vacature is natuurlijk zoveel mogelijk sollicitaties krijgen. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? In de eerste plaats moet de vacature makkelijk vindbaar zijn voor kandidaten. Daarnaast moet de vacaturetekst aanzetten tot solliciteren. Worstel je hier soms ook mee? Of wil je gewoon weten hoe het beter kan? Lees dan de... Lees verder »

Nancy Muller
2 november 2017

Vind je droomstage via Uitzendbureau.nl!

Oké, je moet een stage zoeken. Waar begin je met zoeken? Je eigen netwerk, social media, stagesites, maar ook bij Uitzendbureau.nl! Dus ga jij per februari 2018 op stage en zoek je nog naar een stageplaats waar je meer doet dan koffie halen, kopietjes maken en waar je echt dingen leert? Dan hebben wij een aantal superleuke stageplaatsen voor je op een rij... Lees verder »

Nancy Muller
26 oktober 2017

Tekort horecapersoneel niet terug te zien in de uitzendbranche

Onderzoeksrapport ‘Arbeidsmarkt en Opleidingsbehoefte Horeca’ Op maandag 9 oktober brachten Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) en Koninklijke Horeca Nederland (KHN) het onderzoeksrapport ‘Arbeidsmarkt en Opleidingsbehoefte Horeca’ uit. Hieruit blijkt dat er een groot tekort is aan personeel in de horeca. Volgens het rapport staan momenteel ruim 37.000... Lees verder »

Nancy Muller
18 oktober 2017

39% van de uitzendkrachten voelt zich niet betrokken bij inlener

Via een poll op onze website vroegen we aan uitzendkrachten of ze zich betrokken voelen bij het bedrijf waar ze werken. De uitslag: 39% van de 788 ondervraagde uitzendkrachten geeft aan zich niet betrokken te voelen bij het bedrijf waar ze werken. Naar aanleiding van de uitslag, is er rondvraag gedaan bij verschillende uitzendbureaus. Daaruit kwamen een... Lees verder »

Nancy Muller
4 oktober 2017