Blog Uitzendbureau.nl

What's new? September 2017

Elke dag werken we hard om Uitzendbureau.nl te verbeteren. We houden je graag up-to-date over de nieuwste mogelijkheden op ons platform. Dus hou je inbox in de gaten voor de laatste updates! Nieuwste feature: de refresh-button Verhoog de zichtbaarheid van je vacatures met de refresh-button! Met één klik op de knop staat je vacature weer bovenaan de... Lees verder »

Nancy Muller
21 september 2017

Bijverdienen tijdens je studie; waar moet je op letten?

Je studententijd is vaak een van de meest spannende perioden uit je leven. Vriendschappen voor het leven ontstaan en je maakt een enorme persoonlijke groei door. Logisch dat je in deze tijd ook geld wilt hebben om gezellig met vrienden naar de kroeg te kunnen of lekker uit je dak te gaan op vakantie. Maar heb je wel eens stilgestaan bij een... Lees verder »

Nancy Muller
11 september 2017

Caspar Hillebrand

Caspar werkt sinds augustus 2017 bij Uitzendbureau.nl. Hij zorgt ervoor dat zoveel mogelijk uitzendbureaus bij ons zijn aangesloten. Caspar denkt graag met je mee en is altijd op zoek naar manieren om klanten blij te maken. Caspar heeft al heel wat van de wereld gezien. Hij heeft in de VS, Spanje en Zweden gewoond en hij ontdekt tijdens weekenden en... Lees verder »

Merel Sonnemans
25 juli 2017

Leuk, al die vrije dagen! Maar waar heb je recht op?

Pasen, Pinksteren, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, Koningsdag... Deze tijd van het jaar kent veel feestdagen. Dat is lekker, al die vrije tijd, maar soms ook lastig! Want waar heb je als uitzendkracht recht op: wanneer krijg je je loon doorbetaald? ABU- en NBBU-CAO houden zich aan deze feestdagen van het Burgelijk Wetboek. De feestdagen volgens het... Lees verder »

Merel Sonnemans
11 mei 2017

Minimumloon per 1 januari 2017

De jaarwisseling staat voor de deur. Met de ingang van het nieuwe jaar stijgt het minimumloon. Bekijk hieronder het (bruto) minimumloon waarop jij recht hebt vanaf 1 januari 2017. Onderstaande bedragen gelden voor een volledige werkweek. Afhankelijk van je vakgebied telt een volledige werkweer 36, 38 of 40 uur. In de tweede tabel vind je het uurloon per... Lees verder »

Merel Sonnemans
28 december 2016