Blog Uitzendbureau.nl

Zit jij ook zoveel op een dag? 8 simpele tips om meer te bewegen tijdens je werkdag

Breng je het grootste deel van je werkdag zittend achter je bureau door? Dat is niet bevorderlijk voor je gezondheid, dat weten we al een tijdje. Zitten is het nieuwe roken wordt zelfs gezegd. Meer beweging is niet alleen goed voor je gezondheid, het helpt je bovendien om je gedurende de dag energieker te voelen. Het lijkt lastig om meer te bewegen met... Lees verder »

Merel Sonnemans
14 oktober 2016

Tjeu Jansen

Tjeu volgt in Nijmegen een studie HBO-ICT aan de HAN en is in het najaar van 2016 begonnen aan een derdejaars webdevelopment stage bij Uitzendbureau.nl. Na zijn stage is hij gebleven, en is op dit moment zijn studie aan het afronden. In zijn vrije tijd zal Tjeu zich niet snel vervelen. Al deze tijd gaat namelijk op aan voetballen. Hierbij is hij live te... Lees verder »

Dennis Broeks
23 september 2016

Minimumloon per 1 juli 2016

Per 1 juli 2016 is de hoogte van het bruto minimumloon gewijzigd. De eerste tabel hieronder toont het nieuwe bruto minimumloon per maand, per week en per dag. De tweede tabel toont het minimumloon per uur per volledige werkweek van 36, 38 of 40 uur. Hoeveel uur een volledige werkweek telt is afhankelijk van de branche waarin je werkzaam bent.... Lees verder »

Merel Sonnemans
12 juli 2016

De top 10 moeilijkst vervulbare vacatures

Er is nog steeds een mismatch tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt in Nederland, zo blijkt uit het onderzoek gepresenteerd in 'HR Trends 2016-2017', uitgevoerd door HR- en salarisdienstverlener ADP Nederland, organisatieadviesbureau Berenschot en Performa Uitgeverij onder ruim 1.000 Nederlandse HR-professionals. Vooral aan de vraag naar ervaren... Lees verder »

Merel Sonnemans
29 juni 2016

Nieuws: regulier minimumloon voor jongeren vanaf 21 jaar & aanpassingen flexwet

Minimumloon voor jongeren vanaf 21 jaar Minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken heeft vandaag bekend gemaakt dat jongeren vanaf 21 jaar het reguliere minimumloon gaan verdienen. Op dit moment geldt voor jongeren tot 23 jaar een aangepast minimumloon: het minimumjeugdloon. Flexwet wordt aangepast Daarnaast kondigde minister Asscher aan de flexwet aan... Lees verder »

Merel Sonnemans
21 april 2016