Wat kost een uitzendkracht?

Stel: je hebt per direct personeel nodig. Hoe vind je die en hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf zo min mogelijk financieel risico loopt? Het inhuren van uitzendkrachten via een uitzendbureau kan voor jou de oplossing zijn! Weten welke voordelen het voor jou heeft of wat de kosten zijn? Wij hebben het op een rij gezet.

Bespaar kosten met een uitzendkracht

Voor een project of drukke periode is het vaak niet ideaal om meteen veel vast personeel aan te nemen. Met het inhuren van een uitzendbureau kun je goed inspelen op de veranderende vraag in je bedrijf. Je betaalt namelijk alleen voor de gewerkte uren en alleen in de periodes waarin jij de uitzendkracht nodig hebt. Zo heb je geen kosten aan personeel dat niet ingezet wordt.

De specialist in het vinden van een match

Uitzendbureaus hebben veel kennis en ervaring in het matchen van werknemers en bedrijven. De zoektocht naar (tijdelijk) personeel wordt hierdoor een stuk makkelijker voor je. Uitzendbureaus beschikken over een grote database en een groot netwerk. Vaak kun je al binnen 24 uur kennismaken met kandidaten. Op deze manier vind je snel een geschikte kandidaat.

Geen langdurige sollicitatieprocedures en administratie

Het uitzendbureau neemt je de sollicitatieprocedure en administratieve lasten uit handen, zodat je hier geen omkijken naar hebt. Je bespaart zo niet alleen op de kosten van werving en selectie maar ook op het bijhouden van personeelsadministratie zoals loonheffingen, vakantietoeslag en reiskosten.

Wat kost een uitzendkracht?

Lijkt het je interessant om met uitzendkrachten aan de slag te gaan en wil je weten wat de kosten voor jou zijn? Vul je gegevens in en je ontvangt zo snel mogelijk een vrijblijvende berekening per mail.

Bereken vrijblijvend je inhuurtarief en krijg een offerte per e-mail

Wat voor werknemers zoek je?

Jouw gegevens