Vind je droomstage via Uitzendbureau.nl!

Oké, je moet een stage zoeken. Waar begin je met zoeken? Je eigen netwerk, social media, stagesites, maar ook bij Uitzendbureau.nl! Dus ga jij per februari 2018 op stage en zoek je nog naar een stageplaats waar je meer doet dan koffie halen, kopietjes maken en waar je echt dingen leert? Dan hebben wij een aantal superleuke stageplaatsen voor je op een rij gezet! Want wat dacht je van stage lopen in onze mooie hoofdstad Amsterdam of een andere hippe stad?

Voordelen van stage

Stage lopen is vaak een verplicht onderdeel van je opleiding maar er zitten gelukkig ook veel voordelen aan! Zo heb je even geen school en kun je eindelijk die droge stof inzetten in de praktijk! Stage is de kans om te ervaren hoe je leven eruit gaat zien als je straks een baan hebt. Ook kun je met je verse kennis collega’s laten zien wat je in huis hebt. Nog een voordeel: je bouwt een interessant netwerk op!

Matchmaker voor professionals

Denk jij dat je de juiste skills hebt om een goede match tussen werkzoekenden en bedrijven te maken? Dan kun je je stage lopen als recruiter bij een vestiging van YoungCapital. YoungCapital biedt vacatures voor studenten, starters en young professionals. Ze hebben stageplaatsen in de leukste steden verspreid over het hele land!

Werk mee aan de tofste events

Ga je ook graag naar de hipste feestjes en festivals, en ben je benieuwd wat er allemaal bij komt kijken om zo’n fantastisch event te organiseren? Dan is een stage in events misschien wel wat voor jou. Zo kun je aan de bak in eventmanagement of hospitality events. Bij hospitality events ga je met je team aan het werk op verschillende werklocaties en events door heel Nederland! Let op: deze stage kan eventueel vanaf december 2017 gestart worden. Beide stageplaatsen zijn in Amsterdam.

Meewerken aan het ontwikkelen van een babycollectie

Voor de fashionista’s onder ons is deze stage helemaal het einde! Want wie smelt er nou niet weg bij die superschattige babykleertjes? Bij deze mode gerelateerde stage ben je constant bezig met het ontwikkelen van de babycollectie. Ook onderhoud je contact met verschillende afdelingen binnen het bedrijf om samen een goed product neer te zetten! De stage is op het hoofdkantoor van Hema in Amsterdam.

Uitdaging in het commerciële team van HEMA

Heb jij een sterke commerciële kant? En lijkt bijdragen aan het voorbereiden en uitvoeren van het promotiebeleid in de Hema-winkels je helemaal te gek? Dan is de stage commercial planning iets voor jou! Je doet de voorbereiding en evaluatie van promotionele briefings en winkelpresentaties. Ook heb je veel contact met je collega’s van verschillende afdelingen. Kortom: geen dag is hetzelfde!

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er nog meer te vinden is? Neem dan snel een kijkje in ons stageoverzicht.



Nancy Muller
26 oktober 2017