Ga naar menu

Solliciteren

Solliciteren is een tijdrovende bezigheid. Maar hoe pak je dat goed aan?

Je kan ervoor kiezen om te solliciteren op een uitzendvacature via Uitzendbureau.nl. Daarnaast loont het vaak om open sollicitaties te sturen naar bedrijven waar jij graag zou willen werken. Voor een sollicitatie heb je doorgaans een actueel CV nodig en moet je een sollicitatiebrief schrijven. Als je solliciteert op een uitzendvacature, is het omschrijven van je motivatie meestal voldoende. 

CV maken

Het maken van een CV is voor veel werkzoekenden een uitdaging. Want wat moet er allemaal op een CV staan? En hoe zorg ik ervoor dat mijn CV er netjes uitziet? Via Uitzendbureau.nl kun je gratis een CV maken. Dit CV kun je direct downloaden, zodat je deze kan meesturen bij je sollicitatie. Zo ben je verzekerd van een goed CV!

» Bekijk voorbeeld CV

Social media

Social media wordt door veel werkzoekenden ingezet tijdens het zoeken naar een baan. Je kan bijvoorbeeld Uitzendbureau.nl volgen op Facebook voor de nieuwste vacatures in jouw regio, solliciteren via Twitter en een LinkedIn profiel aanmaken. Maar let er wel op dat jouw profiel ook bekeken wordt door intercedenten of recruiters. Bekijk daarom voordat je gaat solliciteren, hoe jij overkomt in Google en op social media.


Uitzendbureau.nl is de grootste vacaturesite voor uitzendwerk. Op zoek naar werk? Dit kun je doen:

Vind vacatures en solliciteer direct


Krijg werk aangeboden door uitzendbureaus