What's new? September 2017

Elke dag werken we hard om Uitzendbureau.nl te verbeteren. We houden je graag up-to-date over de nieuwste mogelijkheden op ons platform. Dus hou je inbox in de gaten voor de laatste updates!

Nieuwste feature: de refresh-button
Verhoog de zichtbaarheid van je vacatures met de refresh-button! Met één klik op de knop staat je vacature weer bovenaan de zoekresultaten. Ook mooi meegenomen: de vacature verschijnt weer in de vacaturemailing voor kandidaten. Twee vliegen in één klap! Ga naar je vacatures en probeer het uit.
alt

21% meer sollicitaties door optionele motivatie
De arbeidsmarkt draait weer op volle toeren. Kandidaten zijn schaars en het aanbod aan vacatures is groot. Hoe krijg je dan toch zoveel mogelijk sollicitaties? Uit onderzoek blijkt dat veel sollicitanten afhaken bij de verplichte motivatie. Na een proefperiode met een optionele motivatie zien wij 21% meer sollicitaties! Je kunt nu zelf instellen of sollicitanten een motivatie moeten meesturen. Goed om te weten: dit staat automatisch uitgeschakeld.

Krijg je weinig reacties op je vacature? Verstuur een mailing!
Je kent het wel, die ene vacature die je maar moeilijk ingevuld krijgt. Breng jouw vacature onder de aandacht door een persoonlijke mail te sturen naar geschikte kandidaten. Gewoon vanuit de cv database.

Makkelijker cv's vinden
Wij staan altijd open voor suggesties van recruiters. Zo zijn er op verzoek meerdere filters toegevoegd aan de cv-database. Zoek je bijvoorbeeld iemand die Frans of Duits spreekt? Gebruik de talenfilter!
alt



Nancy Muller
21 september 2017