What's new? November 2017

Elke dag werken we hard om Uitzendbureau.nl te verbeteren. In deze nieuwsbrief vertellen we je graag meer over de nieuwste mogelijkheden op ons platform. Lees snel verder!
Gemakkelijker je topvacatures beheren
Met deze nieuwe functie kun je direct na het aanzetten van een topvacature ook een einddatum kiezen. Dus geen zorgen meer dat je topvacatures langer dan bedoeld online staan. Heb je een einddatum gekozen, maar wil je de topvacature toch langer online houden? Geen probleem! De einddatum is altijd aan te passen of weg te halen. Zo zijn die reminders in je agenda niet meer nodig!
alt
Snel je berichten inzien
Had ik die mail naar die sollicitant nou wel of niet verstuurd? Dit hoef je je vanaf nu niet meer af te vragen. Berichten die je naar sollicitanten stuurt worden voortaan opgeslagen in je account. Dus geen gedoe meer met notities, dat is wel zo handig.

8 tips voor een aantrekkelijke en vindbare vacature
Hoe schrijf je een vacature die zo goed mogelijk vindbaar is? Het begint bij de titel. Vermijd overbodige woorden, maar gebruik woorden waar daadwerkelijk op gezocht wordt. En vul bij de standplaats slechts één locatie in! Voor de beste vindbaarheid is dat niet Nederland of een provincie, maar een plaatsnaam. Meer tips? Lees ze hier alle 8!Nancy Muller
6 november 2017