Blog Uitzendbureau.nl

Het meest gezochte uitzendwerk van 2015

Was jij in 2015 op zoek naar een baan? Dan moest je waarschijnlijk op boksen tegen aardig wat concurrentie. Nu 2015 ten einde is, kunnen we terugblikken op afgelopen jaar. Naar welk uitzendwerk werd in 2015 het meest gezocht? De populairste zoektermen In de zoektocht naar vacatures op Uitzendbureau.nl werden afgelopen jaar ruim 120.000 verschillende... Lees verder »

Merel Sonnemans
4 januari 2016

Minimumloon per 1 januari 2016

Per 1 januari 2016 wijzigt de hoogte van het bruto minimumloon. Controleer goed dat je ook in 2016 ontvangt waar je recht op hebt. In de eerste tabel kun je het bruto minimumloon per 1 januari 2016 per maand, per week en per dag terugvinden. Deze bedragen gelden bij een volledige werkweek. Wettelijk is niet vastgelegd uit hoeveel uur een volledige... Lees verder »

Merel Sonnemans
29 december 2015

Hippo: de nieuwe naam van het Uitzendbureau.nl team.

Hippo HR in Boxmeer zijn de makers van Uitzendbureau.nl. Voorheen noemden we onszelf YellowYellow BV. Q: Waarom deze naamswijziging? A: Hippo klinkt hipper. Kijk voor meer informatie op Hippo.co. Lees verder »

Merel Sonnemans
6 november 2015

Wet werk en zekerheid

Ongetwijfeld heb je het in het nieuws voorbij horen komen: de nieuwe Wet werk en zekerheid (Wzz). Deze wet is in het leven geroepen om flexibel personeel een zekere mate van bescherming en zekerheid te bieden. Wat houdt dit nou daadwerkelijk in voor jou als medewerker binnen een organisatie? We zetten de voornaamste veranderingen op een rijtje: Vanaf 1... Lees verder »

Merel Sonnemans
5 februari 2015

10 jaar Uitzendbureau.nl

Uitzendbureau.nl bestaat vandaag tien jaar! Op woensdag 19 januari 2005 ging Uitzendbureau.nl live. Wat ooit begon in een knullige studentenkamer is nu de grootste vacaturesite voor uitzendwerk in Nederland. De eerste versie van Uitzendbureau.nl En wanneer is die site nou eens af?, vroegen vrienden en bekenden regelmatig. Tot op heden hebben we geen... Lees verder »

Merel Sonnemans
19 januari 2015