10 jaar Uitzendbureau.nl

Uitzendbureau.nl bestaat vandaag tien jaar! Op woensdag 19 januari 2005 ging Uitzendbureau.nl live. Wat ooit begon in een knullige studentenkamer is nu de grootste vacaturesite voor uitzendwerk in Nederland.

alt
De eerste versie van Uitzendbureau.nl

En wanneer is die site nou eens af?, vroegen vrienden en bekenden regelmatig. Tot op heden hebben we geen antwoord op die vraag. Als we nu terugkijken op tien jaar is er eigenlijk ook niks veranderd. Onze uitdaging hetzelfde gebleven. Hoe kunnen we werkzoekenden sneller aan een leuke baan helpen?

Toch heeft tien jaar Uitzendbureau.nl wel íets teweeg gebracht. Zo kregen we iedere maand meer dan één miljoen bezoekers en hebben we uitzendbureaus geholpen bij het maken van zo’n 300.000 matches. Onvoorstelbaar dat we daar meer dan 197 miljoen e-mails en 203.125 regels code voor nodig hadden!

Want dat weten jullie misschien niet. Where the magic happens is niet dat paarse zoekformulier, maar de bovenverdieping van ons kantoor waar Dennis, Claassen en Bert zetelen. Zij zorgden ervoor - met nog een handvol oud-collega’s - dat de site werkt en continue verbeterd wordt. Uiteindelijk hopen we dat Uitzendbureau.nl ooit écht af is. Hoe mooi zou het zijn als er geen werkeloosheid meer is? En dat mensen moeiteloos een nieuwe baan vinden die bij ze past?

Tot die tijd gaan we nog even door. Wij hebben enorm veel plezier beleefd aan de afgelopen tien jaar. Dat was niet mogelijk zonder alle baanzoekers en hun (meestal positieve) feedback. Ook aan onze klanten en samenwerkingspartners: bedankt!


Reportage over het ontstaan van Uitzendbureau.nl.
Op 0.22 blijkt dat onze oprichter níets veranderd is. Niet eens de moeite genomen om z'n was op te ruimen.

Op pad voor het 4 jarig bestaan van Uitzendbureau.nl

alt

Team Uitzendbureau.nl
alt

Interview met onze oprichter op RTV10



Merel Sonnemans
19 januari 2015