« alle uitzendbureaus in Groningen

HeBu Synergy

Wij zijn het uitzendbureau waar professionaliteit met informaliteit wordt gecombineerd. Door onze transparante werkwijze is eenvoudig te herkennen hoe wij omgaan met de wensen van zowel de opdrachtgever als de kandidaat.

Bij ons staat oprechtheid en denken in mogelijkheden en oplossingen voorop. Al sinds 2006 matchen wij de juiste kandidaat bij het juiste bedrijf of andersom.

De synergie van onze organisatie wordt uitgedragen door kwaliteit en flexibiliteit, gerichte scholing, vertrouwen en mensgerichtheid, kennis van zaken, klantvriendelijkheid en continuïteit.

In HeBu Synergy zult u een betrouwbare & veilige partner vinden. Wij zijn aangesloten bij de NBBU en zijn NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd.

HeBu Synergy is lid van branchevereniging NBBU.

Kalmarweg 16 -6, Groningen

Vacatures van HeBu Synergy

Ter inschrijving zoeken wij naar kandidaten voor Lelystad. Onze opdrachtgever is een groot Openbaar Vervoer busbedrijf. Het betreft voornamelijk (oproep)werk voor stad-...
Per direct zoeken wij, voor een van onze opdrachtgevers, kandidaten die woonachtig zijn in de omgeving van Eindhoven voor de vacature ''Touringcarchauffeur...

Bekijk alle 673 vacatures in Groningen » Laatste sollicitatie bij HeBu Synergy: 2 maanden geleden

Werk in Groningen